martes, 3 de marzo de 2009

ALQUERIA 0-2 U.E PETRA

Alineació: Monroig, oig,servera , Mascaró, Víctor, Femenies, Santan, Vanrell, T.serralta,M.Serralta, Toniet. També jugàren:Tòfol,Servera 2, Bini,i Mestre.

Diumenge 16:30 hores, Alqueria.

Com qui s'equivocà de disfresa i de dia,com qui pensa que tot ja estava fet, que no importava baixar de s'ona,com aquell nin que va per el món de sobrat i es creu que res ni ningú li podrà fer front, així fou el Petra a s'Alqueria, un munt de despropossits.....les línies separades, els mitjos a la parra, la defensa pensant amb els soparets...en tupatruges perdut per la banda esquerra com qui està avessat a durmir a un costat d'es llit i li canvien per s'altre, la daventera més de 3/4 el vespre anterior de parranga....així comença al partit, si això li sumes que segons a quin sector de l'equip (Cosmete al cap davant,com que ell no n'ha feta cap d'aquestes jejeeje), enten com a cagada tocar sa pilota a defora de s'àrea amb ses mans sense importar-hi...i que la jugada no tengui major trascendència que una groga i cero perill.... es eludir la realitat, el Diumenge es va guanyar per pura sort, i res més, va venir l'angel Gabriel o Rafel bé es qui sigui, la Iglesia no es lo meu...i es va disfrassar de Monroig.....ferem dos penalts..(bé un no el va vereu ningú), ens anularen un gol per nose que,a noltros ens van fer un penalt.., el primo a n'es carrer per cadetillo i pardillo...

Començarem per es principi.......

Primers minuts s'equip ja estava a sa parra, agafaven l'esquena als centrals com qui va a comprar cada dia, en una d'aquestes succeix sa jugada de super perill i super cagada,dubt entre despejar i agafar-la i al final la toc amb les mans, la jugada no va pasar a majors...mentre l'equip rival li va agafar es gustet i s'acostava cada vegada més, va començar a penjar corners,i cada vegada duien més perill, nosaltres estavem desapereguts, amb això que una internada de vanrell per la banda provocà un penalt bastant tonto per part de l'Alqueria, que va acabar amb el 0-1, a partir d'aquest moment l'equip es va borrar del camp, i les ocasions per part de l'Alqueria van anar caiguent, primer una on el seu mitj bó amb tot a favor va tirar la pilota per damunt el pal, un altre on un remat de cap va propiciar que l'angel de la guarda tregües una mà, i a continuació va arribar el primer penalt, on el seu davanter rep una pilota en profunditat i en mascaró anava a derrera ell com si volgües fer trenet, i el s'en va dur per davant, en mascaró sabia que l'havia cagada com aquell nin petit que sap que lo que ha fet està mal fet i es absurt, s'arrepentia al terra i resava un pare nostro perquè no li tregües la segona groga,(i les seves pregaries van esser escoltades), el davanter el va xutar i va apareixer per segon pic l'angel de la guarda. La primera part acabà així, amb el petra desfigurat, les línies separades i una victòria momentanea no marescuda.

la segona part va seguir més o menys la mateixa línia, però als 5 minuts, una internada de l'home més enforma a la davantera va propiciar després d'un retxàs el segon gol, que va tranquilitzar al petra, però als 10 minuts va arribar com no podia faltar al Petra la jugada de pardillos, on es primo va anar a treure un corner i va tardar molt i zas, la segona groga,(la primera li havien treta per fingir una caiguda), i el Petra es va quedar en un menys,en Toniet sap llegir tant es partits com es còs d'una tia en pel........, el Petra més o meys duia el partit bé fins que va arribar el sogon penal, com qui es demana el que? on? i cuant...perquè la majoria de l'equip ni s'enva donar compte,(jo inclüit), que conyo havia vist s'arbit, a part treu una targeta a n'en Tòfol que estava 10 metres enfora de sa jugada..., es va disposar a tirar es segon penalt es mateix jugador que havia tirat es primer, va intentar esperar i returar però va tornar a apareixer l'angel Rafel o Gabriel i va conseguir-ho aturar, després el retxàs va quedar una altre vegada a peus d'un dels jugadors de l'Alqueria(n'hi havia tres devora sa pilota), perqué els del Petra estaven a sa parra i torna a apareixer l'angel de la guarda. I així acabà el partit amb victòria del Petra 0-2.

Convé no confiar-se que la mar comença a embrutar-se perquè fins ara eren equips mitjos als que hem guanyat, però la semana que vé la mar s'enbrutarà amb el Son Ferrer, esperem que l'equip no s'enfonsi , que s'ajudin uns als altres, i que tothom remi cap a la mateixa direcció.

El Crack-Monroig- dues aturades als dos penalts foren claus per conseguir la victòria

El Dandy- Vanrell- dues jugades seves van propiciar els gols.

El pardillo-Toniet- ja fa la segona vegada que l'expulsen i no serà per lo fort que entre al rival.....

El dolent- L'arbitre- dolent era poc, es va inventar coses que sòls estaven dins la seva imaginació.